EIGEN VERVOER

Vanaf de A6 (ongeacht de richting) neemt u afslag 5-Almere Stad naar N305 richting Zeewolde/Utrecht/s103; Bij de stoplichten slaat u linksaf. U rijdt dan op de Veluwedreef. U rijdt rechtdoor bij de stoplichten langs het tankstation Autoradam. Daarna slaat u bij de tweede stoplichten links af (let op de flitspaal bij de eerste stoplichten).
U rijdt dan op de Jacques Tatilaan, blijf rechtdoor rijden en ga de busbaan over. Het eerste huis na het Surinaams eethuisje is Jacques Tatilaan 82. U wordt dan warm verwelkomd en naar mijn praktijkkamer geleid.

PARKEREN

U kunt uw auto gratis in onze straat parkeren.

OPENBAAR VERVOER

NS Station Almere-Stad Centru

* Bus 6 richting het NS station Parkwijk, uitstappen bij de halte "
Bunuellaan". Na het uitstappen volgt u de richting van de bus waar u zojuist uit bent gestapt. Na +/- 70 meter langs de busbaan te hebben gelopen, slaat u bij het Surinaams eethuisje rechtsaf, en het eerste huis is Jacques Tatilaan 82.

NS Station Parkwijk

* Bus 6 richting het centraal station Almere stad, uitstappen bij de halte "walt disneyplantsoen". U steekt over in de richting van het kleuterschool en slaat na het oversteken gelijk rechtsaf. U volgt de busbaan voor +/- 70 meter en slaat linksaf op de Jacques Tatilaan en het eerste huis na het Surinaams eethuisje is Jacques Tatilaan 82.

NS Station Almere-Buiten

* Bus 5 richting busstation 't Oor, uitstappen bij de halte "
Almere-Stad Station Parkwijk". Zie boven voor verdere instructies vanaf NS Station Parkwijk.

HANDIGE LINKS

www.9292.nl

www.connexxion.nl

www.ns.nl